Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her vakit azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, möble veya başka bir hail bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yararlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin beceri ve sair özellikleriyle baş başa konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Yangın bapsı bek ve dayanıklı bir strüktürya sahiptir ve haydi haydi ziyan görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Göreceksiniz ki bu gömlek mürtefi nitelikli yangın kapılarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ana özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara binaen insanoğluın emniyetli bir şekilde yangın kapısı birçokmalarını sağlar ve herhangi bir yangın takkadak binadan tam çıkış derunin kullanılması gerekir.

Umumi amacı insanların binayı hüsran kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi kızılır.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda rapor tamlanan noktalarda muayyen süre ısı ve flama geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma niyetı, sarsıntı, sel ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Hatta, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page